Çmimet speciale për studentë nga Adria Airways

Nëse nuk është tani koha e duhur për të udhëtuar, atëherë kur është? Udhëtoni me çmime speciale për studentë nga Adria Airways, që nuk do të ndryshojnë. Duke qenë se numri i ndenjëseve është i kufizuar, është mirë të mos mendoheni gjatë - rezervojeni fluturimin tuaj shpejt!

Çmimet për studentët nuk u nënshtrohen ndryshimeve prandaj u jap mundësinë atyre t'i planifikojnë udhëtimet me saktësi. Por, numri i ndenjëseve të disponueshme është i kufizuar.

ÇMIME FIKSE

Disponohen bileta vetëm vajtje dhe vajte-ardhje, në varësi të asaj që ju përshtatet më mirë sipas kohës dhe destinacionit të zgjedhur.

BILETA TË NDRYSHME

Megjithëse çmimi për studentët tashmë përfshin një bagazh dore (deri në 8 kg), ju mund të merrni edhe çantën tuaj me sende personale, një kamera ose laptop.

BAGAZHI I DORËS I PËRFSHIRË

Destinacione për një gamë të gjerë preferencash

Zgjidhni mes destinacioneve të përfshira në ofertë – drejt disa prej tyre ka fluturime në çdo ditë të javës.

Fluturoni me çmime speciale për studentë nga Adria Airways nga Tirana

  • Frankfurt
  • Munich
  • Pristina
  • Tirana

Lubjana

99 € Vetëm vajtje | 139 € Vajtje-ardhje

Përgatituni që të mrekulloheni nga Lubjana! Një atmosferë relaksuese në kafenetë e vogla pranë lumit, një qytet i vjetër mahnitës, ushqimi i shijshëm, argëtimi i shkëlqyer dhe një pikënisje praktike si bazë për të eksploruar Slloveninë.

Prishtina

109 € Vetëm vajtje | 159 € Vajtje-ardhje

Ky qytet kontrastesh, me një miks ofertash të vjetra dhe të reja, ofrojmë më shumë se sa mund të mendoni. Kudo që të shkoni, do të hasni një atmosferë të gjallëruar, njerëz të sjellshëm dhe mikpritje të ngrohtë.

Tirana

109 € Vetëm vajtje | 159 € Vajtje-ardhje

E gjallë dhe plot ngjyra, Tirana është zemra e Shqipërisë, aty ku sharmi mesdhetar takohet me misticizmin oriental, dhe ku e vjetra gërshetohet me të renë. Harroni paragjykimet që mund të keni, ky është vërtet një kryeqytet modern!

Lubjana

69 € Vetëm vajtje | 99 € Vajtje-ardhje

Përgatituni që të mrekulloheni nga Lubjana! Një atmosferë relaksuese në kafenetë e vogla pranë lumit, një qytet i vjetër mahnitës, ushqimi i shijshëm, argëtimi i shkëlqyer dhe një pikënisje praktike si bazë për të eksploruar Slloveninë.

Prishtina

109 € Vetëm vajtje | 159 € Vajtje-ardhje

Ky qytet kontrastesh, me një miks ofertash të vjetra dhe të reja, ofrojmë më shumë se sa mund të mendoni. Kudo që të shkoni, do të hasni një atmosferë të gjallëruar, njerëz të sjellshëm dhe mikpritje të ngrohtë.

Tirana

109 € Vetëm vajtje | 159 € Vajtje-ardhje

E gjallë dhe plot ngjyra, Tirana është zemra e Shqipërisë, aty ku sharmi mesdhetar takohet me misticizmin oriental, dhe ku e vjetra gërshetohet me të renë. Harroni paragjykimet që mund të keni, ky është vërtet një kryeqytet modern!

Frankfurti

109 € Vetëm vajtje | 159 € Vajtje-ardhje

Një qytet kontrastesh dhe jete nate plot ngjyra, një qendër e biznesit nga njëra anë dhe nga ana tjetër një mikpritës bujar me një qendër qyteti plot sharm.

Lubjana

99 € Vetëm vajtje | 149 € Vajtje-ardhje

Përgatituni që të mrekulloheni nga Lubjana! Një atmosferë relaksuese në kafenetë e vogla pranë lumit, një qytet i vjetër mahnitës, ushqimi i shijshëm, argëtimi i shkëlqyer dhe një pikënisje praktike si bazë për të eksploruar Slloveninë.

Munihu

109 € Vetëm vajtje | 159 € Vajtje-ardhje

Kryeqyteti i Bavarisë ofron shumë më tepër se Oktoberfest. Muzetë e mrekullueshëm, parqet dhe shëtitoret e bukura të gjelbëruara, kafenetë e këndshme dhe dyqane të shumta për çdo xhep dhe shije.

Frankfurti

109 € Vetëm vajtje | 159 € Vajtje-ardhje

Një qytet kontrastesh dhe jete nate plot ngjyra, një qendër e biznesit nga njëra anë dhe nga ana tjetër një mikpritës bujar me një qendër qyteti plot sharm.

Lubjana

99 € Vetëm vajtje | 149 € Vajtje-ardhje

Përgatituni që të mrekulloheni nga Lubjana! Një atmosferë relaksuese në kafenetë e vogla pranë lumit, një qytet i vjetër mahnitës, ushqimi i shijshëm, argëtimi i shkëlqyer dhe një pikënisje praktike si bazë për të eksploruar Slloveninë.

Munihu

109 € Vetëm vajtje | 159 € Vajtje-ardhje

Kryeqyteti i Bavarisë ofron shumë më tepër se Oktoberfest. Muzetë e mrekullueshëm, parqet dhe shëtitoret e bukura të gjelbëruara, kafenetë e këndshme dhe dyqane të shumta për çdo xhep dhe shije.

Kushtet e përgjithshme

Oferta për studentë përfshin bileta avioni me çmime të përballueshme që nuk ndryshojnë.

KUFIZIMI I MOSHËS

Kjo ofertë për studentë ofrohet për të rinjtë nga mosha 18 vjeç dhe deri në 26 vjeç që kanë statusin e studentit.

TË PAKTËN 28 DITË PARA UDHËTIMIT

Bileta e linjës ajrore duhet të blihet jo më vonë se 28 ditë përpara datës së zgjedhur të fluturimit të parë (në rast se blini biletë vajtje-ardhje).

KOHËZGJATJA E UDHËTIMIT

Kur blini bileta vajtje-ardhje, vini re se kohëzgjatja minimale e udhëtimit është 3 ditë ose duhet të përfshijë një fundjavë.

NUMËR I KUFIZUAR NDENJËSESH

Ndonjëherë çmimi për studentë nuk do të jetë më i disponueshëm për shkak të numrit të kufizuar të ndenjëseve; në këto raste, shfaqet çmimi tjetër më i ulët. Për të përfituar çmimin për studentë, gjeni një datë tjetër.

PYETJET E SHPESHTA – TARIFAT E FLUTURIMIT PËR STUDENTË

1) Cilat kufizime moshe aplikohen për biletat e avionit me tarifë fluturimi për studentë?

Biletat e avionit me tarifë fluturimi për studentë janë të disponueshme për studentët e moshës mbi 18 vjeçare dhe që janë 26 vjeç ose më pak në datën e nisjes.

2) Unë mbush 27 vjeç gjatë udhëtimit. A mund të përfitoj sërish nga oferta juaj për studentët?

Po. Oferta aplikohet për të gjithë studentët që janë 26 vjeç ose më pak në datën e nisjes.

3) A janë të disponueshme tarifat e fluturimit për studentë në klaset tuaja Classic, Flexible dhe Business?

Po. Tarifat e fluturimit për studentë janë të disponueshme për të gjitha klaset e udhëtimit.

4) Pse nuk shfaqet asnjë biletë me tarifë fluturimi për studentë gjatë procesit të blerjes në internet?

Nëse kërkoni biletë më pak se 28 ditë përpara datës së planifikuar të udhëtimit, sistemi ynë nuk do t'ju ofrojë opsionin e rezervimit të një bilete me tarifë fluturimi për studentë. Biletat me tarifë fluturimi për studentë duhet të blihen të paktën 28 ditë përpara udhëtimit.
Nëse zgjidhni një biletë vajtje-ardhje, udhëtimi duhet të zgjasë të paktën 3 ditë ose duhet të përfshijë një fundjavë.
Nëse fluturimi është më shumë se 28 ditë larg dhe udhëtimi zgjat të paktën 3 ditë, por nuk shfaqen bileta me tarifë fluturimi për studentë, kjo do të thotë se nuk kanë mbetur më bileta me tarifë fluturimi për studentë. Numri i biletave me tarifë fluturimi për studentë në fakt është i kufizuar.

5) Çfarë ndodh nëse nuk disponohen më bileta me tarifë fluturimi për studentë?

Duke qenë se numri i biletave me tarifë fluturimi për studentë është i kufizuar, mund të ndodhë që të mos disponohen më bileta për datat ose destinacionet e zgjedhura prej jush. Për të gjetur një biletë me tarifë fluturimi për studentë, provoni të zgjidhni një datë tjetër udhëtimi.

6) Si do ta verifikojë Adria Airways statusin e studentit?

Adria Airways rezervon të drejtën t'u kërkojë pasagjerëve që kanë blerë biletë me tarifë fluturimi për studentë të paraqesin një dokument që vërteton moshën dhe statusin e tyre si studentë – gjatë procesit të dhënies së biletës, gjatë checkin-it ose gjatë ndryshimit të një rezervimi. Nëse një pasagjer nuk është në gjendje të paraqesë një dokument që vërteton moshën e tij dhe statusin e studentit, Adria Airways do ta tarifojë pasagjerin me tarifën e plotë të fluturimit të vlefshme në datën e udhëtimit. Dokumenti që vërteton moshën dhe statusin e studentit duhet të paraqitet menjëherë. Nuk pranohen paraqitje të mëvonshme ose të vonuara të dokumentit.

7) Çfarë ndodh nëse gjatë kontrollit nga Adria Airways përcaktohet se nuk kam statusin e studentit?

Pasagjerët që nuk janë në gjendje të vërtetojnë statusin e tyre të studentit, do të tarifohen me tarifën e plotë të fluturimit të vlefshme në datën e udhëtimit.

8) Sa bileta me tarifë fluturimi për studentë mund të blej?

Ju mund të blini deri në 9 bileta me tarifë fluturimi për studentë në një blerje të vetme në internet.

9) A mund ta anuloj blerjen e një bilete fluturimi të blerë me tarifën për studentë?

Kjo varet nga kushtet e tarifës së fluturimit të biletës së blerë.

10) Sa bagazhe të lejuara përfshihen në ofertën për studentë?

Një biletë me tarifë fluturimi për studentë përfshin 1 copë bagazh dore (deri në 8 kg dhe me shumën e tre përmasave që nuk tejkalon 118 cm (55 x 40 x 23)). Përveç bagazhit të dorës, ju mund të merrni me vete disa artikuj personalë në bordin e avionit si p.sh. çantë dore, aparat fotografik ose kompjuter laptop, xhaketë etj.

11) A mund të blej bagazh shtesë të regjistruar?

Sigurisht. Ju mund të shtoni gjithmonë bagazh të regjistruar deri në 4 orë përpara nisjes. Shtimi i bagazheve më pak se 4 orë përpara nisjes mund të bëhet vetëm në aeroport. Më shumë rreth bagazheve të regjistruara

12) Dua që të blej një biletë me tarifë fluturimi për studentë dhe një biletë për të rritur brenda të njëjtës blerje në internet.

Fatkeqësisht, kjo aktualisht nuk është e mundur. Ju duhet ta blini secilën biletë veçmas.

13) A mund të fitoj milje sipas programit Miles & More me bileta fluturimi për studentë?

Po. Ju mund të fitoni milje në Miles & More me biletat e blera me tarifë fluturimi për studentë.

14) A aplikohet oferta për studentë për fluturimet tranzit ku Adria Airways është operatori i vetëm i fluturimit.

Jo. Oferta për studentë disponohet vetëm për fluturimet direkte të Adria Airways.

15) A mund ta përdor ofertën për studentë për një fluturim tranzit ku Adria Airways është një prej operatorëve të fluturimit. Për shembull, nëse fluturoj nga Lubjana për në Frankfurt me Adria Airways dhe e vazhdoj udhëtimin me një linjë tjetër ajrore?

Kjo nuk është e mundur. Nëse dëshironi të përfitoni nga oferta për studentë, mund ta blini secilën biletë veçmas.