Adria Airways Logo Adria Airways

Bar-restoranti Four

Fotografitë: Dejan Panovski

Bar-restoranti Four në modernen Park Hotel & Spa ndodhet në një vend unik në zemrën e gjelbër të Shkupit, i rrethuar nga një park në brigjet e lumit Vardar.

Këtu do të gjeni më shumë sesa thjesht gatime të shijshme për vendasit dhe biznesmenët vizitorë, udhëtarët, atletët, vizitorët e rastësishëm dhe entuziastët e rregullt (të cilët kthehen këtu për një arsye me vend).

Shijet moderne me nuanca mesdhetare janë vetëm një pjesë e një atmosfere që do të prekë të gjitha shijet tuaja. Kënaqësia relaksuese e ushqimit të mrekullueshëm dhe e pijeve më të mira në një ambient unik, e transformon çdo ushqim në një përvojë të paharrueshme.

Shërbimet e hotelit përfshijnë transport drejt dhe nga aeroporti dhe transport në qendrën e qytetit.

four982