Adria Airways Logo Adria Airways

Dyqani Wecycle

Fotografitë: Dyqani Wecycle

Cila është mënyra më e mirë për të ndier gjallërinë dhe sharmin e një qyteti dhe të njerëzve të tij? Me biçikletë sigurisht. Dhe përvoja juaj në Kopenhagë do të jetë vërtet e veçantë dhe unike. Wecycle në Kopenhagë është një dyqan koncept që ofron biçikleta të reja dhe të vjetra të ndërtuara me porosi për të blerë dhe për të marrë me qira, së bashku me aksesorë për biçikletë dhe këpucë të prodhuara me dorë.

Ky është më shumë se thjesht një dyqan: është gjithashtu edhe një kafene ku mund të bëni një pushim, të rrufisni një filxhan kafeje të mrekullueshme, të ripërtërini forcat me një sandviç të sapobërë apo të shijoni ëmbëlsirat e shijshme. Ju mund të provoni gjithashtu verën dhe birrën organike.

Dyqani koncept në Bremerholm 18 dhe dyqani i ri në Islands Brygge 21 menaxhohen nga një personel mikpritës dhe miqësor që mund t'ju ofrojnë edhe këshilla apo thjesht një bisedë.

wecycle982