Adria Airways Logo Adria Airways

Farbarela

Fotografitë: Farbarela

Në qendër të Lubjanës, pranë Hotel Lev, do të gjeni Farbarela, një dyqan të vogël të mbushur me artikuj shtëpiakë tërheqës. Çdo artikull në raftet e saj është zgjedhur me kujdes për estetikën e vet unike dhe cilësi të tjera. Përveç aksesorëve për shtëpinë, do të gjeni gamën e bojërave dekorative Chalk Paint nga Annie Sloan – të përkryera për krafte shtëpiake apo për modernizimin e mobilieve të vjetra. Dyqani ka edhe seminare rreth restaurimit dhe përdorimit të bojërave. Koncepti i Farbarela është një shik shumëngjyrësh, bohem dhe industrial. Farbarela synon të ofrojë një alternativë të përballueshme për ata që kërkojnë diçka të ndryshme dhe të bukur për shtëpinë e tyre. Ejani dhe rrini si në shtëpinë tuaj!

25 km nga Aeroporti i Lubjanës

farbarela980 kolaz3