Adria Airways Logo Adria Airways

Galeria D'94

Fotografitë: Galerija D'94

Përshtypja është e bukur, por kalimtare. Dhurata mbetet. Kjo është motoja e Galerisë D'94Celje, ku krijimet unike e mbresëlënëse të dizajnerëve kryesisht sllovenë prezantohen si ide të guximshme dhe unike për dhurata. Të prodhuara me qelq, dru, qeramikë, gur ose metal, çdo copë ka një kuptim simbolik. Ato përfshijnë vepra të dizajnerëve vendas që zbulojnë, përmes fuqisë së shprehjes artistike, më të bukurën që Sllovenia ofron. Edhe vepra nga dizajnerë të njohur të huaj gjejnë hapësirë në Narodni Dom të Celjes, ku ndodhet Galeria D'94. Herën tjetër që të vizitoni Celjen, gjeni pak kohë për të vizituar këtë thesar të artit slloven dhe të huaj.

103 km nga Aeroporti i Lubjanës

galerija982