Adria Airways Logo Adria Airways

The Artist

Fotografitë: The Artist

Arti i vërtetë zgjon gjithmonë të gjitha shqisat tona dhe i kombinon ato në një përvojë unike. Kështu është edhe në restorantin The ArtistBukuresht, ku shefi danez i kuzhinës Paul Oppenkamp sjell përvojën e tij të pasur nga e gjithë bota deri te gatimet moderne me një nuancë nga kuzhina tradicionale rumune. Shijet, aromat, tekstura dhe pamja e krijimeve të tij do t'ju magjepsin dhe do të ndieni sharmin e veçantë të restorantit të tij, i cili ndodhet në një vilë të vjetër të mrekullueshme, që në momentin që do të hyni brenda. Shefi i kuzhinës e përshkruan kuzhinën e tij si emocionale, artistike, lozonjare, të gjallëruar, të frymëzuar dhe inovative. Çdo gatim është krijuar për të tërhequr të gjitha shijet tuaja.

theartist kolaz3