Adria Airways Logo Adria Airways

Tregu Festiv i Sarajevës

Fotografitë: Sarajevo Holiday Market

Datat: 6 dhjetor 2017 – 13 janar 2018
Vendi: Sarajevë
Uebsajti: www.sahm.ba

Hapja e Tregut Festiv shënon gjithashtu edhe nisjen e sezonit turistik dimëror të Sarajevës. Vizitorë nga të gjitha brezat do të shijojnë krijimet e artistëve pjesëmarrës, dizajnerëve dhe ekspozuesve të tjerë, të gjithë me certifikatë të cilësisë origjinale të Sarajevës. E ndodhur në Parkun e Patinazhit Hastahana, Tregu Festiv përfshin një program të pasur kulturor dhe sportiv dhe admiruesit e specialiteteve të gastronomisë gjejnë gjithashtu atë që duan.

Shpeshtësia: Lubjanë-Sarajevë: çdo ditë

sarajevo6