Politika për cookie

Cookies që vendosim në shfletuesin tuaj na ndihmojnë të sigurohemi që të gjitha funksionet e uebsajtit të jenë të disponueshme dhe na lejojnë të përshtatim përmbajtjen në përputhje me preferencat tuaja si dhe për të gjurmuar vizitën tuaj për të përmirësuar uebsajtin dhe përvojën e përdoruesve.

Jeni të lirë gjithashtu të vendosni të mos lejoni cookies. Në rast se uebsajti nuk do të vendosë cookies të përhershme në shfletuesin tuaj, përveç atyre që përdorim për të analizuar trafikun e uebsajtit. Nëse zgjidhni të mos pranoni cookies, nuk mund të garantojmë funksionimin e plotë të uebsajtit.

Our website uses the following Cookies
Emri i cookie Shërbim Skadon Përshkrimi Rajoni i ruajtjes Menaxheri
fr Facebook plugin cookie 3 muaj Kuki për profilizimin e përdoruesve SHBA Facebook
wd Facebook plugin cookie 1 javë Kuki për profilizimin e përdoruesve SHBA Facebook
datr  Facebook plugin cookie 2 muaj Kuki për profilizimin e përdoruesve SHBA Facebook
xs Facebook plugin cookie 3 muaj Kuki për profilizimin e përdoruesve Britani e Madhe Facebook
c_user Facebook plugin cookie 3 muaj Kuki për profilizimin e përdoruesve Britani e Madhe Facebook
sb Facebook plugin cookie 18 muaj Kuki për profilizimin e përdoruesve Britani e Madhe Facebook
dpr Facebook plugin cookie 1 javë Kuki për profilizimin e përdoruesve Britani e Madhe Facebook
remixdt Vk plugin cookie 1 vit Kuki për profilizimin e përdoruesve Rusi VK.com
remixlhk Vk plugin cookie 1 vit Kuki për profilizimin e përdoruesve Rusi VK.com
remixrefkey Vk plugin cookie 1 vit Kuki për profilizimin e përdoruesve Rusi VK.com
remixscreen_depth Vk plugin cookie 1 vit Kuki për profilizimin e përdoruesve Rusi VK.com
remixflash Vk plugin cookie 1 month Kuki për profilizimin e përdoruesve Rusi VK.com
remixlang Vk plugin cookie 1 vit Kuki për profilizimin e përdoruesve Rusi VK.com
remixgp Vk plugin cookie 6 muaj Kuki për profilizimin e përdoruesve Rusi VK.com
remixstid Vk plugin cookie 1 vit Kuki për profilizimin e përdoruesve Rusi VK.com
tmr_detect Vk plugin cookie Fundi i sesionit Kuki për profilizimin e përdoruesve Rusi VK.com
_hjClosedSurveyInvites hotjar.com 1 vit Kuki për monitorimin anonim të statistikave dhe reklamimin anonim Irlandë Hotjar
_hjDonePolls  hotjar.com 1 vit Kuki për monitorimin anonim të statistikave dhe reklamimin anonim Irlandë Hotjar
_hjMinimizedPolls hotjar.com 1 vit Kuki për monitorimin anonim të statistikave dhe reklamimin anonim Irlandë Hotjar
_hjDoneTestersWidgets hotjar.com 1 vit Kuki për monitorimin anonim të statistikave dhe reklamimin anonim Irlandë Hotjar
_hjMinimizedTestersWidgets hotjar.com 1 vit Kuki për monitorimin anonim të statistikave dhe reklamimin anonim Irlandë Hotjar
_hjIncludedInSample hotjar.com 1 vit Kuki për monitorimin anonim të statistikave dhe reklamimin anonim Irlandë Hotjar
 __hssc  HubSpot Analytics  1 day Kuki për monitorimin anonim të statistikave dhe reklamimin anonim SHBA Hubspot
 __hssrc  HubSpot Analytics  Fundi i sesionit Kuki për monitorimin anonim të statistikave dhe reklamimin anonim SHBA Hubspot
 __hstc  HubSpot Analytics  2 vjat Kuki për monitorimin anonim të statistikave dhe reklamimin anonim SHBA Hubspot
 __utma  Google Analytics 2 vjat Kuki për monitorimin anonim të statistikave dhe reklamimin anonim SHBA Hubspot
 __utmb  Google Analytics 30 minuta Kuki për monitorimin anonim të statistikave dhe reklamimin anonim SHBA Hubspot
 __utmc  Google Analytics Fundi i sesionit Kuki për monitorimin anonim të statistikave dhe reklamimin anonim SHBA Hubspot
 __utmz  Google Analytics 6 muaj Kuki për monitorimin anonim të statistikave dhe reklamimin anonim SHBA Hubspot
 hubspot.hub.id  HubSpot Authentication  1 vit Rreptësisht e nevojshme SHBA Hubspot
 hubspotauth  HubSpot Authentication  1 vit Rreptësisht e nevojshme SHBA Hubspot
 hubspotutk  HubSpot Analytics  10 vjat Kuki për monitorimin anonim të statistikave dhe reklamimin anonim SHBA Hubspot
__cfduid Siguria e të dhënave 1 vit Kuki për monitorimin anonim të statistikave dhe reklamimin anonim SHBA Hubspot
__hluid HubSpot Analytics  1 vit Kuki për monitorimin anonim të statistikave dhe reklamimin anonim SHBA Hubspot
_ga HubSpot Analytics  2 vjat Kuki për monitorimin anonim të statistikave dhe reklamimin anonim SHBA Hubspot
_gaexp HubSpot Analytics  2 meseca Kuki për monitorimin anonim të statistikave dhe reklamimin anonim SHBA Hubspot
_gat HubSpot Analytics  Fundi i sesionit Kuki për monitorimin anonim të statistikave dhe reklamimin anonim SHBA Hubspot
_gid Google Analytics 2 ditë Kuki për monitorimin anonim të statistikave dhe reklamimin anonim SHBA Hubspot
_hs_opt_out Opt out of HubSpot tracking   Kuki për profilizimin e përdoruesve SHBA Hubspot
cookieverified HubSpot Authentication  1 vit Kuki për profilizimin e përdoruesve SHBA Hubspot
csrf.api Siguria e të dhënave 1 vit Kuki për monitorimin anonim të statistikave dhe reklamimin anonim SHBA Hubspot
csrf.app Siguria e të dhënave 1 vit Kuki për monitorimin anonim të statistikave dhe reklamimin anonim SHBA Hubspot
hubspotapi-csrf Siguria e të dhënave 1 vit Kuki për monitorimin anonim të statistikave dhe reklamimin anonim SHBA Hubspot
hubspotapi-prefs Ndjekja e përdoruesit 1 vit Kuki për profilizimin e përdoruesve SHBA Hubspot
messagesUtk Track visitors using messages 2 vjat Kuki për profilizimin e përdoruesve SHBA Hubspot
prefs Ndjekja e përdoruesit 1 vit Kuki për profilizimin e përdoruesve SHBA Hubspot
_utma Google analytics 2 vjat Kuki për monitorimin anonim të statistikave dhe reklamimin anonim SHBA Adria.si
_utmb Google analytics 30 minuta Kuki për monitorimin anonim të statistikave dhe reklamimin anonim SHBA Adria.si
_utmc Google analytics Fundi i sesionit Kuki për monitorimin anonim të statistikave dhe reklamimin anonim SHBA Adria.si
_utmz Google analytics 6 muaj Kuki për monitorimin anonim të statistikave dhe reklamimin anonim SHBA Adria.si
_utmv Google analytics 2 vjat Kuki për profilizimin e përdoruesve SHBA Adria.si
rtplbooking Adria.si 1 vit Rreptësisht e nevojshme BE Adria.si
hubspotutk Hubspot 10 vjat Rreptësisht e nevojshme SHBA Hubspot
_Icd Verifikimi i cookie Fundi i sesionit Rreptësisht e nevojshme BE Adria Airways
userCountry Ndjekja e përdoruesit 1 vit Kuki për monitorimin anonim të statistikave dhe reklamimin anonim BE Adria Airways
userLocale Ndjekja e përdoruesit 1 vit Kuki për monitorimin anonim të statistikave dhe reklamimin anonim BE Adria Airways
PHPSESSID Ndjekja e përdoruesit Fundi i sesionit Kuki për monitorimin anonim të statistikave dhe reklamimin anonim BE Adria Airways

Uebsajti përdor gjithashtu elementët e mëposhtëm të ofruesve të tjerë, të cilët përdorin edhe ata kuki

  • Butoni 'Like' në Facebook,
  • Butoni 'Tweet',
  • Butoni Google +1.