Regjistrohu për gazetën tonë

Bëhu i pari që merr oferta ekskluzive dhe lajmet më të fundit mbi ofertat dhe shërbimet tona direkt në kutinë tuaj.

Si transportues ajrorë, për shumë vite ne kemi qenë të përkushtuar për të mbrojtur të dhënat personale të udhëtarëve tanë.

Merrni vetëm lajmet elektronike që dëshironi të merrni. Zgjidhni buletine informative javore, përmbajtje të personalizuara, oferta speciale nga partnerët tanë, ose asnjë nga këto.

Duke klikuar "Abonohu" më poshtë, ju pranoni që të lejoni Adria Airways të grumbullojë dhe të përpunojë informacionin personal të paraqitur më lart për t'ju dhënë juve përmbajtjen e kërkuar.

Duke zgjedhur të merrni lajme elektronike, unë konfirmoj se jam njohur me politikën e privatësisë së Adria Airways dhe konfirmoj se jam 16 vjeç e lart.

Ju mund të ndryshoni cilësimet tuaja në çdo moment dhe të çregjistroheni.