In-Flight Magazine

Një portal i rëndësishëm drejt Sllovenisë dhe botës

Ne ju prezantojmë Slloveninë dhe botën përmes syve të autorëve të afirmuar. Shfletoni arkivat në internet për revistën e Adria Airways fituese të shumë çmimeve, In-Flight Magazine, e cila na ndihmon që t'i bëjmë pasagjerët tanë të mos e ndiejnë udhëtimin. Në dhjetor 2014 In-Flight Magazine e Adria Airways iu nënshtrua një procesi ridizajnimi me prezantimin e një platforme të re për përmbajtjen me emrin e përgjithshëm OnAir. Përmbajtja nga OnAir Magazine e Adria Airways është e disponueshme në uebsajtin e ri të OnAir Magazine.

Një koncept redaksional i menduar mirë, fotografi me cilësi të lartë, histori të përzgjedhura dhe një identitet vizual i dallueshëm kanë konsoliduar reputacionin e revistës dygjuhëshe që i ka tejkaluar kufijtë e publikimit të një linje ajrore. Gjatë 25 viteve të saj të publikimit, OnAir Magazine i ka krijuar reputacion vetes si një prej revistave turistike më tërheqëse në treg. Ajo ka gjetur lexues të rregullt edhe jashtë kabinave të avionëve dhe është bërë mesazhere e turizmit slloven.

Artikujt e OnAir Magazine të Adria

In-Flight 1 AL

Arkivët e revistës Adria In-Flight Magazine