Kompania

Më shumë se 56 vite përvojë

Adria Airways ka më shumë se pesëdhjetë e gjashtë vjet përvojë në fluturimet charter dhe në fluturimet e rregullta. Ne lidhim Slloveninë me qytete të shumta evropiane dhe ofrojmë lidhje të shkëlqyera drejt Evropës Qendrore dhe Juglindore. Si anëtarë të Star Alliance, ne ofrojmë akses në një rrjet global fluturimesh drejt 190 vendeve.

 Zyra jonë e regjistruar është Aeroporti i Lubjanës në Slloveni. Ne kemi agjenci të autorizuar anë Japoni, SHBA, Kanada, Indi, Mbretërinë e Bashkuar dhe në shumicën e vendeve evropiane.

 Ne kemi 196 fluturime të rregullta në javë nga Lubjana. Shumica e fluturimeve tona charter lidhin Slloveninë me destinacionet e pushimeve në Mesdhe.

 Flota jonë me tre avionë Airbus A319, shtatë avionë Bombardier CRJ900LR dhe tre avionë Bombardier CRJ700ER.

Administrimi i kompanisë

Drejtor

Holger Kowarsch

Podjetje 3