Adria>Rreth nesh>Kompania>Profili i kompanisë

Profili i kompanisë

Informacioni bazë i kompanisë

Kompania: Adria Airways, Slovenski letalski prevoznik, d. o. o.
Emri i shkurtuar: Adria Airways, d. o. o.
Adresa: Zgornji Brnik 130h
Kodi postar dhe qyteti: 4210 Brnik – Aerodrom
Shteti: Slloveni
Telefon: +386 4 255 9000
Faks: +386 4 259 4572
Uebsajt: www.adria.si
Email: pr@adria.si

Numri i punonjësve më 31 dhjetor 2017: 416
Viti i themelimit: 1961
Numri i regjistrimit të kompanisë: 5156505000
Numri i tatimeve: SI51049406
Numri i regjistrimit në gjykatë: 200707732
Numri i regjistrit: 061/10135200
Kapitali themeltar: 1.500.000,00 EUR