Punoni me ne

Ndërtoni karrierën tuaj me Adria Airways

Adria Airways punëson profesionistë me njohuri dhe me iniciativë, si dhe të rinj të aftë të realizojnë punë dinamike dhe me përgjegjësi në industrinë e aviacionit. A jeni gati për këtë sfidë?

Bashkohuni me ekipin tonë!

Pilotë, ekuipazh kabine, mekanikë, teknikë dhe inxhinierë fluturimi, këto janë llojet e profesioneve që ne do të vazhdojmë të sjellim te Adria gjatë zhvillimit tonë. Ne ju ofrojmë një mjedis pune që është i mbushur me sfida dhe që ju lejon të fitoni aftësi të reja dhe të bëni progres në sferën profesionale dhe atë personale.

Databaza e punëkërkuesve

Regjistrohuni në databazën tonë të punëkërkuesve të Adria Airways dhe informacioni juaj do të ruhet për mundësi punësimi në të ardhmen.

Për t'jua bërë më të lehtë, ne kemi përgatitur formularë regjistrimi në internet për punët specifike që ofrojmë. Zgjidhni punën që ju intereson, plotësoni formularin dhe na e dërgoni.

Zaposlitve 1 AL