Cargo

Transport i shpejtë dhe i besueshëm drejt çdo aeroporti në botë

Adria transporton të gjitha llojet e mallrave (aplikohen disa kufizime për ngarkesat e veçanta cargo). Cargo transportohet nga aeroporti në aeroport. Për disa destinacione ne mund të ofrojmë edhe dorëzim nga dera në derë.

Kufizimet e peshave dhe përmasave
Lloji i avionitDisponueshmëria maksimale për cargoDimensionet maksimale të cargo-s
(lartësia x gjerësia x gjatësia)
Pesha maksimale e cargo-s
Airbus A319 2,500 kg 110 x 145 x 140 cm 350 kg
70 x 60 x 450 cm 50 kg
Bombardier CRJ700 500–1,000 kg 75 x 105 x 210 cm 100 kg
55 x 15 x 230 cm 100 kg
Bombardier CRJ 900 500–1,000 kg 75 x 105 x 210 cm 100 kg
55 x 15 x 230 cm 100 kg

Për informacion shtesë dhe asistencë

Operacionet e Kargos së Adria

T: +386 4 259 4340
F: +386 4 202 3030
E: cargo.ops@adria.si

Orari zyrtar (e hënë - e premte):
Importet: 8:00 deri 15:00
Eksportet: 12:00 deri 15:00

Shitjet e Kargos së Adria

T: +386 4 259 4234
E: jp.cargo@adria.si