Adria>Shërbimet >Cargo>Statusi i dërgesës

Statusi i dërgesës

Gjurmoni dërgesën

Duke përdorur formularin e monitorimit, mund të kontrolloni statusin dhe vendndodhjen aktuale të dërgesës suaj në çdo kohë.

Vendosni numrin e Air Waybill (AWB) të dërgesës suaj në formularin e monitorimit më poshtë: 165 – xxxx xxxx (165 është kodi i Adria Airways; tetë shifrat e tjera janë numri fillestar i dërgesës). Numrin do ta gjeni në këndin e majtë lart të Air Waybill.

Për informacion shtesë na kontaktoni në: 

T: +386 4 259 4234
T: +386 4 259 4406
E: 

Orari i punës:
E hënë - E premte, ora 06:30 deri në 20:00
Të shtunë, të diel dhe gjatë ditëve të pushimit, 06:00 deri 18:00.

 

Airwaybill / AWB

-