Programet e besnikërisë

Dy programe për të shpërblyer pasagjerët besnikë

Ne ofrojmë dy programe besnikërie për udhëtarët e shpeshtë: Miles & More, për udhëtarët individë, dhe Adria Corporate Card për udhëtarët e biznesit. Regjistrohuni në program dhe për çdo udhëtim do të fitoni milje ose pikë si shpërblim të cilat mund t'i shpenzoni për privilegje dhe shpërblime të shumta.

Programet tona të besnikërisë janë një arsye më shumë për të fluturuar me Adria.

Miles & More

Miles & More është një program që u lejon udhëtarëve individë të fitojnë shpërblime. Programi ju lejon të fitoni si shpërblime milje për të gjitha fluturimet e programuar të Adria Airways dhe fluturimet me anëtarët e Star Alliance dhe linja të tjera ajrore partnere.

Fitoni milje shtesë! 

Adria Corporate Programme

Adria Corporate Programme është projektuar për të shpërblyer bizneset dhe personat e tjerë juridikë që udhëtojnë me ne. Kushdo që regjistrohet në program fiton pikë me çdo fluturim. Këto mund të shkëmbehen për fluturime falas, përmirësim të klasit të udhëtimit ose bagazhe të lejuara shtesë. Regjistrimi në program është falas.

Lexoni më shumë rreth programit dhe filloni të grumbulloni pikë për fluturime falas