Adria>Shërbimet >Programet e besnikërisë>Miles & More

Miles & More

Programi i besnikërisë për udhëtarët e shpeshtë individë

Bashkohuni me programin Miles & More dhe me çdo fluturim do të fitoni milje shtesë që mund t'i shpenzoni për fluturime të tjera, akomodime në hotele, makina me qira ose shpërblime tërheqëse.

Programi synon udhëtarët e shpeshtë individë. Fitoni milje shtesë për të gjitha fluturimet e programuar të Adria Airways dhe fluturimet me anëtarët e Star Alliance dhe linja të tjera ajrore partnere.

Programi jo vetëm që ju shpërblen se fluturoni me ne, por edhe për aktivitetet e tjera që lidhen me udhëtimin me partnerët e Miles & More: pagesa me karta krediti, akomodime në hotele, makina me qira, transaksione bankare, telefonata dhe blerje të caktuara.

Ku mund të regjistrohem për programin Miles & More për udhëtarët e shpeshtë?

Ju mund të plotësoni formularin e regjistrimit në internet në uebsajtin e Miles & More. Ne do t'ju japim një numër anëtarësie dhe mund të printoni një kartë të përkohshme anëtarësimi. Kartën e përhershme dhe PIN-in do t'i merrni pasi të kreditohen në llogarinë tuaj miljet e para.

Formularin e printuar të regjistrimit mund ta merrni në zyrat e shitjes së Adria Airways, në aeroplan ose nga agjencitë e udhëtimit. Ju lutemi plotësojeni dhe dërgojeni në adresën e treguar. Formulari i regjistrimit përfshin një kartë të përkohshme anëtarësimi.

Plotësoni formularin e regjistrimit në internet 

Miles & More na lejojnë t'u ofrojmë pasagjerëve tanë më shumë mënyra për të fituar dhe shpenzuar milje në të gjithë rrjetin e Star Alliance.

Çfarë përfitimesh më ofron mua programi i Miles & More?

  • Kur regjistroheni në Miles & More, ju merrni një kartë të përkohshme anëtarësimi prej letre.
  • Kur fitoni miljet e para do të bëheni anëtar i plotë dhe do të merrni një kartë të përhershme anëtarësimi blu me një numër identifikimi personal (PIN). Numri i anëtarësimit dhe PIN-i ju nevojiten për të kërkuar privilegjet e anëtarësimit dhe për të kontrolluar statusin e llogarisë suaj.
  • Në fluturimet e Adria Airways, anëtarët e Miles & More fitojnë nga 125 deri 2000 milje, në varësi të tarifës së paguar. Miljet e fituara llogariten gjithashtu si milje statusi, të cilat përdoren për t'u kualifikuar për një status më të lartë.
  • Plotësoni kushtet kualifikuese (numrin e miljeve ose numrin e fluturimeve) në një vit kalendarik dhe bëhuni Udhëtar i shpeshtë (anëtar Silver) ose Senator (anëtar Gold).
  • Grumbulloni edhe më shumë milje dhe arrini statusin më të lartë: HON Circle. Anëtarësimi i statusit më të lartë është i vlefshëm për dy vjet në të gjithë rrjetin e Star Alliance.
  • Anëtarët e statusit më të lartë fitojnë 25% më shumë milje në fluturimet e Adria Airways.

Klubi Miles & More i Lufthansa është programi kryesor në Evropë për udhëtarët e shpeshtë.

Ju mund të fitoni milje me linjat e mëposhtme ajrore: