Reklamoni me Adria

Mjetet e komunikimit në ambiente

Mjetet tona të shtypura të komunikimit dhe ato në ambiente ju japin akses të drejtpërdrejtë te publiku që ju synoni gjatë të gjithë udhëtimit. Adria OnAir Magazine është një publikim me cilësi të lartë dhe mjet ideal për reklamimin e markave dhe shërbimeve më prestigjioze.

Një përzgjedhje e gjerë e mjeteve të tjera të komunikimit në ambiente duke përfshirë oraret, mbështetëset e kokës, batanijet, jastëkët, tabakatë e ushqimit, karrocat e servirjes, ekranet LCD, mbështjelljet e sanduiçeve, letrat e lagura, kupat/gotat, tapetët mbrojtës për gotat, bustinat e sheqerit, kartëpecetat, mbulesat personale të ngrënies, kartat e imbarkimit si dhe trupi i avionit, ju lejojnë kontakt optimal me pasagjerët përpara, gjatë dhe pas fluturimit.

 

Mjetet e komunikimit në ambiente

Broshura e Adria Airways e mjeteve të komunikimit në ambiente

Broshura përfshin përshkrimet dhe imazhet e mundësive të ndryshme të reklamimit, së bashku me çmimin për secilin mjet komunikimi. Përfitoni nga marka jonë e njohur për t'iu drejtuar grupeve të duhura që synoni.

Shikoni broshurën dhe listën e çmimeve

Dëshironi të dini më shumë?

Na shkruani dhe ne do të përgatisim një ofertë të personalizuar për ju: marketing@adria.si