Happy Hour Weekend, kushtet e përgjithshme të kodit promocional

Vetëm për këtë fundjavë: oferta speciale për Happy Hour Weekend! Nga e premtja deri të dielën mund të përdorni një kod promocional për të përfituar 20% ulje për biletat vajtje-ardhje për të gjitha fluturimet direkte të Adria të blera online. Oferta aplikohet për udhëtimet nga data 8 deri 30 prill 2018.

Kushtet e përgjithshme për kodin promocional: HLKDDEG1BJI9

  • Kodi promocional është i vlefshëm vetëm nga data 16 mars 2018 deri 18 mars 2018 dhe mund të përdoret për udhëtime mes datave 8 prill 2018 dhe 30 prill 2018.
  • Ulja prej 20% aplikohet për koston e transportit dhe përfitohet me blerjen e një bilete për një fluturim direkt të Adria Airway.
  • Vlera e kodit nuk është e pagueshme në të holla.
  • Kodi është i vlefshëm vetëm në uebsajtin www.adria.si.
  • Aplikohen kufizime për përdorimin e kodit.

Në rast se hasni vështirësi në përdorimin e kodit, ju lutemi na kontaktoni në adresën e emailit gregor@adria.si.