Adria Airways

SHORTEU I ÇMIMEVE

Ftoni një shok dhe fitoni vetë dy bileta avioni!
Plotësoni formularin dhe ne do t'i dërgojmë një kartolinë speciale nga ana juaj dikujt që ju dëshironi ta shikoni sërish. Kartolina do të përfshijë edhe një kod promocional me vlerë 20 € që mund të përdoret në koston e një bilete avioni. Dhe me pak fat madje të dy mund të fitoni bileta falas!

Ftoni një shok dhe fitoni vetë dy bileta avioni!

E keni tashmë një kartolinë?

SHORTEU I ÇMIMEVE

Ftoni një shok dhe fitoni vetë dy bileta avioni!
Plotësoni formularin dhe ne do t'i dërgojmë një kartolinë speciale nga ana juaj dikujt që ju dëshironi ta shikoni sërish. Kartolina do të përfshijë edhe një kod promocional me vlerë 20 € që mund të përdoret në koston e një bilete avioni. Dhe me pak fat madje të dy mund të fitoni bileta falas!

Ftoni një shok dhe fitoni vetë dy bileta avioni!

The winners of the Adria Connects prize draw, who each receive two free tickets for Adria Airways scheduled flights, are:

  • Hamza Sadrija Sadrija
  • Ivana Damcheska
  • Elena Budjakoska
  • Marjeta Velepec
  • Ivana Cekovic

 

Prizewinners will receive an email with instructions on how to collect their prize.

Congratulations!